Thursday, November 4, 2010

yuuuuhhuuuuu..........

maaf la ..lama da tak updated blog ni..my lapptop buat masalah la..da kena format..maaf kepada yang terlibat ya..heheehaa.

aku ad berita sangat gembira ni nak dikongsikan sama kamu semua..heheh..kalau nak tau.nama aku da tersenarai dalam top model tau..aku cuma sertai la group ni,aku sent la pict aku kt group tu..keesokkan harinya aku dapat feedback dari group dyowg..yang mengatakan aku trsenarai dlm top model fashion male style..wa..bersyukur sgt2....gembira tak terkata..tapi...aku memerlukan undian kamu semua la.untuk mara ke peringkat seterusnya la.k..hope kamu semua undi aku ya....
hehehe...... jangan lupa undi aku tau..

Wednesday, November 3, 2010

Salam.pagi tadi ustaz abdul rahman naik angin..kerana student media sem1 datang lewat ke kelas.lepas itu ustaz jemur kami semua kat tengah panas..kat depan surau lak tu..sabar jew la..kitaorang kene jemur dalam lingkungan 30 minit la..cuaca pulak panas sesangat.Hanya Allah saja yang tahu keadaan kami..hehe..kalau di renungkan balik,kelakar pun ad jugak,marah,semua perasaan ada lah..hehehe..kitaorang cuma bersabar ja..kerana ini semua salah kami jugak..Selepas abis kelas agama,aku terus menuju ke pejabat untuk mengambil my lappy(laptop) kesayangan aku..hehe..bahagia sedikit kerana lappy aku da elok..hehe..
Tengah hari tadi aku terasa nak marah orang ja.tak tau kenapa..(datang bulan ke??)hahah..Mungkin kerana aku  terasa kepenatan yang teramat..pening kepala..YA ALLAH adakah ini dugaan bagi ku??

Tuesday, November 2, 2010

hahahauhauhua

wa...
semalam aku punya laptop kena format la..
aduh!!!
tergendala aku punya kerja nak update blog ini..
humm..
tergendala jugak kerja assgement miss rasyh dan encik mat..

Monday, November 1, 2010

Manusia perwatakan Iblis!!

(LEPASKAN GERAM)
aku sudah naik bosan dengan perangai kamu,kamu ingat kamu tu baik sangat ke??'Berubah kerana Allah dan bukan kerana sesiapa pun' konon..tapi diri sendiri melencong ke 'alam' lain.(bajet bagus)..kamu ingat kamu tu bagus sangat ke??wei..ingat la..family..mama & abah mengaharapkan ko..
Kami sebagai abg (walaupun bukan abang kandung)kami berharap kamu berubah la..kami sayangkan kamu sebagai adik..kami xnak kamu terus berada di alam kegelapan..Ingat la pengajaran yang telah berlaku pada kaum2 dahulu..
KAMI BERHARAP SANGAT KAMU BERUBAH ADIK!!

FRUST!!!!!

kerja terlalu byk nk buat..
hari ini sudah ari ke 3 aku 'over night'..
senior cakap..biasa la hidup kat sini.
penat pun ada..

10.30 am ni aku da presentation bi..
wa...lagi aku frust..ayat merapu ja aku cakap..
tapi aku puas hati la kot..
hahahah...
Gud luck my frnds..
kamu semua buat yang terbaik la..!!!!

BOSAN + TENSION = BOSTEN

wa...Hari ini aku sangat bosan.....kerana semua kerja sama ja...aku tak tahu la nak buat macam mana lagi...call kawan-kawan lama tak diangkat..nak buat assggmnt lagi bosan...hahaah..
Tension....pada masa yang sama aku pun tension jugak..banyak tekanan yang di hadapi..tapi,...aku laluinya dengan redha ja..huuhuhuh..(poyo jer)..masalah dengan adik lagi...xssgmnt lagi nk kne siapkan..
aduh.....
sekarang ni nak buat kerja BI lak...PENING!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LAGU NEGERI ( LEMAK MANIS)