Thursday, November 4, 2010

yuuuuhhuuuuu..........

maaf la ..lama da tak updated blog ni..my lapptop buat masalah la..da kena format..maaf kepada yang terlibat ya..heheehaa.

aku ad berita sangat gembira ni nak dikongsikan sama kamu semua..heheh..kalau nak tau.nama aku da tersenarai dalam top model tau..aku cuma sertai la group ni,aku sent la pict aku kt group tu..keesokkan harinya aku dapat feedback dari group dyowg..yang mengatakan aku trsenarai dlm top model fashion male style..wa..bersyukur sgt2....gembira tak terkata..tapi...aku memerlukan undian kamu semua la.untuk mara ke peringkat seterusnya la.k..hope kamu semua undi aku ya....
hehehe...... jangan lupa undi aku tau..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LAGU NEGERI ( LEMAK MANIS)