Thursday, June 16, 2011

MALAM MANIFIESTO MAJLIS PERWAKILAN PELAJAR (MPP) KOLEJ KEMAHIRAN TINGGI MARA REMBAU.

1st off all i want to say.. Alhamdulillah.syukran to Allah coz memanjangkan usia & rezeki aku..
Now...we back to our story malam manifiesto Majlis Perwakilan Pelajar (Mpp) ok..haha..malam tu amatlah membuatkan hatiku berdebar-debar yang teramat..Mana tidaknya dalam otak aku ni..xtau la apa yang aku nk memperjuangkan untuk siswa/siswi kt kolej...Hanya Allah sahaja yang mengetahui..dari pagi..sampai la malm...untuk menarik minat siswa/siswi kami semua kena BERKEMPEN untuk menarik minat tentang usul2 kami..Pelbagai karenah siswa/siswi..aku cuma SABOR JER LA..Bukan senang mahu jadi orang yang penting dalam kolej..Semua kerja mesti kita lakukan..

INI LAH KERTAS MANIFIESTO SAIA..
WARNA PINK LAGI..LIKE.!!haha






kenapa laha aku dapat warna PINK
kawan2 lain cakap...auuwww..sooo sweet..hahha
Aku terima dengan redha jer..hahah..Yang Penting..aku memperjuangkan HAK2 pelajar.










Agak TERUJA jugak la pabila nama ku tersenarai untuk menjadi MAJLIS PERWAKILAN PELAJAR..Lepas jer nama tersenarai..cepat2 telefone parents tersayang...Alhamdulillah..tak terkata....

.........................~~...........................
SELEPAS JER BERKEMPEN..KINI TIBALAH MASA YANG DI NANTI2KAN..IAITU MALAM MANIFIESTO..KAMI SEMUA AKAN BERCKAP DI DEPAN SISWA/SISWI..



*bagi aku kacang jer..HAHA..coz kat skulah dulu aku da biasa da jadi PENGERUSI majlis.RILEX SUDEH..


                                              GAMBAR2 MASA MALAM TERSEBUT..


NI la STAGE tempat kami BERMANIFIESTO


INI LAK P.A SYSTEM KAMI...
& JGK TMPAT PERSIAPAN KAMI




BAKAL2 MPP BERGAMBAR BERSAMA PENGARAH KKTM REMBAU
 



BERSIMBANG BERSAMA PENGARAH  


ANAM,RAZ & YASIN.. 
PENDENGAR & PENGUNDI KAMI...
PEACE



PENGUDI UPAHAN...HAHAH 

:D

PEACE...
MENCARI IDEAL...
SMILE...











BARISAN2 TERHORMAT 

AHHAH...

BERUCAP TIME









APABILA RAZ BERUCAP...HUHU 







AHLI-AHLI MAJLIS PERWAKILAN PELAJAR BERGAMBAR BERSAMA PENGARAH KKTM REMBAU. 







Tuesday, June 7, 2011

kembali aktif untuk post di blog..

Hye2...sudah lama aku tidak mengaktifkan bahkan mengupdate blog kesayangan aku ni..hohoh...aku terlalu sibuk la sekarang ni..banyak sangat kerja nk kena setelkan.ASSGMNT,FINAL PROJECT,FINAL EXAM & MACAM2 lagi la..haha...sampai den da naik pening da..haha..sabor jer la..aku akan update blog aku dari zaman2 purba dlu smpai la sekarang k..ikut peringkat la...
PENING2...SABOR JER LA.....










Tunggu ok..Rey akan update blog Rey ni k...
love uols....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LAGU NEGERI ( LEMAK MANIS)